Past reviews

2013

Kabaret Fornhammars blogg 10 januari 2013
Review of a concert at Stampen 9th of january 2013.

På Stampen spelade igår kväll en alldeles underbar grupp
Sammanfattningsvis en stor musikalisk upplevelse där inte minst washboardspelaren och sångaren Martin Ljungberg gjorde ett starkt intryck med rytmisk precision och utlevande sång – man fick ta spjärn. Att få höra mycket stråkspel i detta sammanhang är även det en lycka förutom strålande fint solospel från Alf Sjöblom. Blåsarna svarade för fint ensemblespel och otroligt fina solon.

Klicka här om länken till höger är bruten.

2012

Nynäshamns PostenClick for a .pdf-file. 12th of october 2012
Review of a concert at Jazz i Nynäshamn, 10th of october 2012.

Akustiskt stomp av bästa slag
Fingerfärdighet skulle kunna vara ett gemensamt ord för flera av musikanterna. Och kombinerar man den med frisläppt musikalitet kan det bli smått magiskt, underhållande, kul och himla bra – samtidigt. Och det blev det.

2010

JazzpulsenJazz at School recension Jazzpulsen #4 2012
Article about a Jazz at School workshop at Östra Real, Stockholm.

Jazz at School – en lyckad satsning
Föreningen Klassisk Jazz genomförde i slutet av maj sin första omgång av”Jazz at School”. Det är en presentation av jazzen och jazzens historia samt en work shop där eleverna själva får pröva på att spela jazz. Syftet är att locka ungdomar att lära sig mer om jazz och kanske i en förlängning få dem att spela ett instrument själva.

2008

OrkesterJournalen
Review of the CD When the Stevedore Stomps

Jag tycker det är en förbluffande fin cd med gedigen och imponerande variation av låtar och framförandet är fantastiskt vilket man naturligtvis kunde förvänta sig av dessa fullblodsmusikanare.

Fantastiskt fin musik.

 

Read latest reviews here.